Seribu Penghargaan Buat Mereka Yang Sudi...

BLOG ENTRI RENCAM DARIPADA AKU... JEMPUT KE SANA YE..

Rabu, 15 Februari 2012

Visual..[Loghat Perak]

Kiman kawin ngan Aisyah udoh lame. 15 tawun tu lame la yak.. Anok pun 3. Tapi ade yang pelik dengan deme ni. Eh ! Bukan deme.. Kiman je yang pelik.. Kot !

Kate Kiman, sejok deme kawin .. belum pun cukup 10 kali die 'ehem-ehem' ngan Aisyah. Memang  deme ade anok 3.. tapi itu pun sebab Aisyah dengan ganaih telah memperkose Kiman ituh !.. Errr.. Kiman kate la.. Pelik juge aku.. Aisyah tu lawa ! Bodi Aisyah pun.. adeih ! Susoh nok labun aih.. bini oghang tuh.. Alang-alang oghang jantan.. cayo !

Satu haghi Kiman bukok ceghiter.. Engkohnye[rupanya] Kiman ni ngidap 'kecelaruan seks' . Kiman idok minat buat hubungan badan. Die macam genyi[geli] sesikit. Kiman beghahi[berahi] dengan visual. Bagi Kiman, cukuplah kalo dapat tengok je.. Maksudnye.. Kiman nanti akan tengok Aisyah ataih-bawoh.. teguk ayo lior pat lime kali.. haaa.. puaih la sudoh.. Kan pelik tuh ? Kiman legekan keinginan die dengan nengok gambo betine-betine telanjang bolien. Kiman suke layan video lucoh.. Nanti Kiman tengok sejam due.. Kiman pun.. hihihihi.. Hishhh.. Teghuk la kamu bang Kiman..!

Patut la satu mase dulu Aisyah peghonoh belabun ngan aku, katenye, bulih dikate tetiap haghi die mikior nok mintok ceghei pade Kiman. Udoh idok tahan ghasenye Mad uii.. kate die. Idok pulok dikabo tentang peliknye lakinye tu. Jadi, aku nasihat le die lebih kughang.. kene sabo.. idup laki bini memang ghope itu.. Isk.. Getek[meluat] pulok aku nengokkan muncungnye yang tajam mase nengor nasihat aku tu. Kate Aisyah lagi, satu je sebab die kekei ngan Kiman.. Aisyah ghiso[bimbang/risau] kalo laki baghunye nanti idok sekaye Kiman. Lagipun, ade lagi tanah keluarge Kiman yang belum pindoh name ke name Aisyah. Rugi tuh !

Aku yang tukang dengo kesoh deme laki bini tu kengkadang penin kepale. Pade aku, bukan Kiman je pelik oghangnye.. Aisyah pun same. Elok beno la deme disatu di tuhan jadi laki bini. Kite yang menengok.. ambik la sume tu sebagei iktibor. Yang bughuk jadi sempadan, yang baik jadi teladan. Kan gitu ?... Err.. ade iktibor ke ?

15 ulasan:

missSenget berkata...

kesian aisyah....

kakcik berkata...

Gile sebeghe deme nih... ;-)

diana berkata...

nak keian kat kiman ke kat aisyah.??hahahha...dua2 pentingkan diri sendiri...dua2 depa tu boleh diubah..tapi ego nak kekalkan perangai buruk memasing.

norhidana berkata...

ayoyo... ada jugak yg gitu yek...
mmg deme pelik...

CintaZulaikha berkata...

tak paham ngn deme nih

Titisan Hujan berkata...

xpatot-xpatot

Abhamz berkata...

assalam, ade juge yg mcm tu...dah kehendakNya.

Aku Dan Teksi berkata...

Susah nak kata naluri manusia,padahal ramai org sebegini..

eita berkata...

no komen lah yob...
huhuuh

Ayen... berkata...

rugi betul kiman tu yek,x selera ngan yg betul tp duk selera yg xleh pegang....gagal kiman gagal,huhuhu..

eMMe berkata...

mujur juga tak dpt laki seperti kiman, heeee...

amirah berkata...

adohai ... visualize ler pulok..dah tuhan bagi can tu tak nok pulak..yg idok dapat pulok nok..

Rain berkata...

nak cakap macam mana yep?..

salah satu tujuan perkahwinan mendatangkan ketenangan jiwa. aishah mungkin rasa tersiksa jiwa, tapi kesabaran dia selama 15 tahun merupakan pengorbanan juga..

dill berkata...

em..em..mcm mane nak komen ni ye Mad?

*garu kepala

dill.

~SaL IjOu~ berkata...

elok sgtla disatukan dua org tu~ ^^