Seribu Penghargaan Buat Mereka Yang Sudi...

BLOG ENTRI RENCAM DARIPADA AKU... JEMPUT KE SANA YE..

Khamis, 28 April 2011

Pengalaman Menjalani Pembedahan Kali ke-2.

Masa : 12.00 tgh
Tarikh : 20.04.2011
Hari : Rabu

Inilah ketulan-ketulan yang dikeluarkan oleh doktor daripada bahagian bawah perut aku semasa pembedahan hari tu.. Apa ?? Jawapan aku : ENTAH.. tapi agak mengerikan jugak kan..

33 ulasan:

kakcik berkata...

Besonya ketulan tu Dik Mad oiiii...
segham kakcik nengoknye.

Apa2pun kakcik tahu, Dik Mad seorang lelaki yang kuat dan hebat. Dugaan itu kecik sahaja berbanding penderitaan orang lain yang lebih berat adanya, kan?

Semoga adikku tetap ceria dan cepat pulih seperti sediakala. Amin.

shida mj berkata...

apa tu? ngeri la..
mudah-mudahan cepat sembuh..

makdara TERdiva berkata...

apa tuh?? kalau tengok pun dah ngeri..org yg menanggungnya lagi 10 x ngeri..apa2pun yg pnting geng dah selamat menjalani pembedahan..kena byk2kan berehat..

MDT sendiri pernah masuk bilik bedah tp itu cuma minor operation..tapi itupun dah seram semacam..

Suara Kalbu berkata...

aduhaii..lemah lutut awak tengok benda alah ni.

Apapun alhamdulillah.. selamat semuanya

Encik MamaT berkata...

adeh... beso gambo ko tu.... takot aku tgk....

amirah berkata...

ui..seramnya yob..tapi alhamdulillah dah dapat dikeluarkan..harapnya lepas ni sembuh dan sihat mcm biasa

ckLah berkata...

Moga cepat sembuh ya mike...

Abang Jonni berkata...

Adeih... tidakkkkkkk...... get well soon bro...

lagi sekali.. tidakkkkkkk.....

Cik SHiNJU berkata...

Ape tu? ngerinya..
Semoga cepat sembuh dan
tabah menghadapi ujian dariNYA..

cemomoi berkata...

uih! apo tu

tapi kalo dah buat gulai, haram sapa tak tau...

AkuAnakMuda... berkata...

huhuhuhu.....kwn yg nengok ni pun dah ngeri rasenye.

Puteri Syahadah berkata...

subhanallah...semoga sehat selalu...saya doakan awak... :)

a.samad jaafar berkata...

kakakku kakcik...
t kasih...insyaallah, saya belajar utk redha...

a.samad jaafar berkata...

shida mj..
t kasih ye.. saya hampir termuntah bila ditunjukkan benda ni.. tp sempat ambik gambo hahaha..

a.samad jaafar berkata...

geng terdiva..
t kasih geng.. sikit je ni..

a.samad jaafar berkata...

suara kalbu.. t kasih... dah lama sihat..sesekali diberi-Nya sakit.. takpe..

a.samad jaafar berkata...

en mamat yg best !
memang agak beso pun.. ada yg sebesar telor ayam..

a.samad jaafar berkata...

amirah..
t kasih org kampungku..hihihi..

a.samad jaafar berkata...

ckLah yg dihormati...
t kasih.. agak lama hilang mood nak berblog teman ni..ni mula balik..

a.samad jaafar berkata...

abg jonni..
nanti aku kirim utk lu buat sup ye hahahaha...

a.samad jaafar berkata...

cik shinju..
t kasih.. Allah menguji kita dlm pelbagai bentuk..

a.samad jaafar berkata...

cemomoi...
silap2 orang kata sup ekor kan hihihhi..

a.samad jaafar berkata...

akuanakmuda..
t kasih datang ke blog saya..t kasih atas doa..

a.samad jaafar berkata...

puteri syahadah..
t kasih atas doa.. semoga kita semua diberikan anugerah kesihatan yg baik..amin..

cikgupj berkata...

Salam a.sj, setiap yang berlaku walaupun pahit untuk ditelan ada mengandungi hikmah yang tidak kita ketahui...redholah, bersabarlah...insyaAllah...

shameel Iskandar berkata...

Assalamualaikum sahabat.
Ngeri sekali saya lihat gambar tu. Apa sebenarya tu. Apapun moga saudara dianugerahkan kesihatan oleh Allah sentiasa.

p/s :Org Perak rupanya.

Aku Dan Teksi berkata...

Alhamdulilah,selamat sudah segala perancanganya...amin

p/s mula-mula tengok tadi,ingatkan dading sup.

Yastro berkata...

Kes seakan sama dgn bos saya dulu...ketulan dr bawah perut...insyaallah x de pe2 tu...

#Semoga cepat sembuh spt sediakala...tp pic tu mmg agak "ngeri"gak laa....

jurnal murahan berkata...

chek mat kite, maaf lambat ulas disini, terlepas pandang

ate cane kamu sekarang mad, dah beransur pulih? harap gitu la yak

tajnur berkata...

Assalamualaikum wbt
Uisyy! Kalo teman le weih, mau je teman seghogoi berpanjangan! Mane ke idoknye kalo macam tu ghope yang keluwor! Tapi teman tabik spring dgn yop kerana masih mampu menyeghongin dan bergurou! Tabahka hati semoga semboni hidup ni.

toyolkiut berkata...

alhamdulillah..
hrp2 x berulang smula ye..
besar nya, patut la sekit yg amat..

Faztee Danisha berkata...

amende tu..ish ingt kn td kot sup tulg ke/sup ekor/daging ke..lor rupenye ktuln...?takutt

eMMe berkata...

yop Mad dibedah kali ke 2?
yop kuat, yop tahan lasak n sakit
yop boleh cergas semula lepas nih
InsyaAllah....kene kat saya, dah meraung...coz saya tak tahan sakit, mmg takot hospital.....huhuuu...
ngeri la....hope yop takde dah dpt penyakit camni lagi...