Seribu Penghargaan Buat Mereka Yang Sudi...

BLOG ENTRI RENCAM DARIPADA AKU... JEMPUT KE SANA YE..

Selasa, 22 Februari 2011

Gambar Sanju Baghat dan Kembarnya.. sambungan ari tu..

Ini sambungan yang hari tu.. 

Ini Sanju Baghat. Lihat perutnya yang best.. hihihi.. 

DAN..
inilah yang ada dalam perut Sanju baghat
kate di deme, kembor die kome..
..pecaya ??

Fuihhh..! Nasib ade google.. dapat jugak cari...

9 ulasan:

kakcik berkata...

Sekian lama dia membawa kembarnya ke sana sini....

eMMe berkata...

berkilat perot dia kome~ cam tu ke rupe perot org mengandung...tapi dia mengandung bende pelik kan...takde ke gambar selepeh dia dioperasyen?

toyolkiut berkata...

ooo..
nmpk dh..
TK byangkan bayi tu sempurna..

Fiqas berkata...

takut tgk perut dia tu kan... gerun, macammana la dia hadapi hari2 dengan perut cam tu..

Encik MamaT berkata...

samad... ni rasanya mcm penah masuk ripleys kot... hehe

Encik MamaT berkata...

samad: ko tgk aku punya tutorial tu.. tukar komen ko ni buat pop up.. senang sikit orang nak komen... dah tayah la buat verification word tu.. hehe... (delete )

M a W a D D a H berkata...

uikss...dasat ar leh jumpa gambar apa yg kat dalam perut tuh...

kakyong berkata...

huhuuu... gitu ropernya ya...

Ummi Hanie berkata...

wuuuihhh...dia ngandung kembor die ke yop?
xpaham teman tp kuasa Allah kan...