Seribu Penghargaan Buat Mereka Yang Sudi...

BLOG ENTRI RENCAM DARIPADA AKU... JEMPUT KE SANA YE..

Ahad, 20 Mac 2011

Bila Begini..


semalam aku bermimpi.. aku demam..
bangun pagi tadi.. betul-betul punya demam
tapi.. sebelum mimpi tu pun aku memang demam..

kata isteri.. jangan mandi kalau demam
nanti jadi 'bapak' demam
tapi, tak mandi pun aku rasa demam
bila begini.. mood aku pun turut demam 

aku dapat rasakan.. demam aku semakin demam..
dan, inilah namanya entri orang demam..

hihihi.. aku demam pulok komeee...
nanti-nantilah aku jenguk mengkome yak..
aku nok baghien-baghienkan bodi nih..
babai...

30 ulasan:

amalhaj berkata...

aik? mike nih demam "alah" ker mad oiii?

PUANSTOBERI berkata...

bila demam tak kuo bahasa perak dah.. hihihi...

moga cepat kebah ye Yob... :D

JHaZKiTaRo berkata...

salam.. rajin2, meh laa ziarah my blog (Aku Sebutir Pasir) kalau nak baca my travelling experiences to 45 buah negara.. :)

Suara Kalbu berkata...

huk alohhhh....sian dia demam pulak.

Cepat sehat ye

Abang Jonni berkata...

kalu aku demam... mesti melantak soto panas2... huhuhuhu..

Jank berkata...

demam la pulak, lain kali kalau post pendek cmni, dah tau la abg samad tu demam haha

kakcik berkata...

Semoga cepat sembuh, ya Dik Mad.

kelisa_samudera berkata...

syafakallah 'alaika. semoga cepat sembuh ye mad. tak sabor nak mace entri baghu mike.

AkuAnakMuda... berkata...

harap2 cepatlaa sembuhnye tu...

toyolkiut berkata...

cian nye dia..
xpe la, akak kt umah ada tolong jaga..
hehe..

harap2 cpt kebah ye..

bunga berkata...

makan ubat..

apple hijau berkata...

itu nama mimpi menjadi kenyataan

moga cepat sembuh ye Yob...Amin!

makdara TERdiva berkata...

assalamualaikum geng!

semoga cepat2 baik demam..& rajin2 mkn ubat :)

a.samad jaafar berkata...

w..salam geng(MDT)..
time kasih ye..kuat jgk demam saya kali ni..blog jadi teman hihihi..

a.samad jaafar berkata...

amalhaj..
bukan demam 'alah' yeop.. demam ape ntoh le.. jenuh jgk dibuatnye..

a.samad jaafar berkata...

puan stoberi..
ihihihi.. idok bulih kuor loghat peghoknye.. t kasih ye

a.samad jaafar berkata...

JhazKiTaro..
jap lagi teman singgah dan polo mike yak ...

a.samad jaafar berkata...

suara kalbu..
t kasih ye.. dah beransur baik dh ni..

a.samad jaafar berkata...

abg jonni..
aku nak ngajak gi makan soto..tp ko tido..makan ubat pun tak jalan..kene suntik terus tertidur aku..hihihi

a.samad jaafar berkata...

Jank..
n3 ni saje nok bagi tahu kengkawan..kalu saya tak menjenguk tu..maknanya badan tak larat..

a.samad jaafar berkata...

kakakku kakcik..
t kasih..ni udoh beghanso keboh la ni..

a.samad jaafar berkata...

sahabatku kelisa..
demam kali ni teghuk jgk..semalaman idok tido dibuatnya..pukui 4 pagi oghang ghumoh angkut teman ke klinik..kene suntik terus tertido dibuatnya..

a.samad jaafar berkata...

AkuAnakMuda..
T kasih yeop..pahni teman nok jenguk mike ye.. masak air tau..

a.samad jaafar berkata...

kiut yg dihormati..
isteri adalah peneman yg setia.. t kasih ye kiut..

a.samad jaafar berkata...

bunga..
dah selambak saya nelan ubat ni..hihihi..

a.samad jaafar berkata...

apple hijau..
t kasih..tp selalu jugak mimpi jd orang kaya..tak kaya2 jugak hihihi..

ckLah berkata...

Laaa. lama ckLah tak melawat, udoh demam pulok die..

Modem wiFi ckLah disambor dek petir. Sesekali curi intai blog di rumah kakak atau adik masa pi rumah depa. Tu yang tak menziarah dan menjawab sapaan di kotak komen beberapa hari.

a.samad jaafar berkata...

ckLah yang dihormati..
bila demam ni.. keseorangan di rumah (walaupun ada pembantu rumah dan mertua,bila isteri takde, saya mmg tak kuar dari bilik hihihi), blog jadi kawan..

tak sangka pulak modem boleh disambar petir.. maknanya, lain kali kalau hujan kene off kan modem tu la kan ?

Fiqas berkata...

salam,..
saya terlambat ziarah org demam kat sini... dah sihat ke belum.?

a.samad jaafar berkata...

fiqas..
masih belum pulih sepenuhnya..badan terlalu lemah.. t kasih ye fiqas..