Seribu Penghargaan Buat Mereka Yang Sudi...

BLOG ENTRI RENCAM DARIPADA AKU... JEMPUT KE SANA YE..

Ahad, 4 Disember 2011

Jessica

Catatan yang mungkin gatal melampau.. Maaf jika ada yang tersinggung.. Baca juga yang tersirat..

Jessica.. amoi yang begok kemain[sangat cantik]. Ceimey[sepet] matenye pun comei yaamat pade mate gatei aku. Ghambut Jessica ombak-ombak warne kunin. Jessica memang begok !. Pipi die licin meghelit macam dikiwi. Berkilat woo.. 

Jessica suke makei minyok wangi kekuat. Kengkadang mun kalo selisih ngan Jessica, bau wanginye ghase melekat ke baju aku.. (errr.. yang ni tipu..!). Pendek labunnye, datang la lori sampoh pat lime bijik pun.. tetap wangi Jessica yang aku tecium..

Jessica baik sesangat. Baik sebab suke pakei baju yang nipih-nipih.. Skirt pun pendek-pendek. Baik sebab macam sengaja bagi aku tengok kat situ.. kat situ.. kat situ.. Jaghang beno aku dahage to[tau].. ate, kan ke udoh  bergantang-gantang aku nelan ayo lior !! 

Jessica 2 tawun lebih tue banding ngan aku. Tapi Jessica selalu manje-manje ngan aku. Bile menegor.. bile belabun.. soghenye[suaranya] buat aku ghase nok hantok kepale ini bertubi-tubi ke meje. Yang hajabnye, Jessica udoh ade boipren. Ciss..!

Tapi satu haghi tu.. sumenye beghuboh[berubah]. Mase Jessica membetuikan fail-fail kat rok.. teotomatik mate aku terpandang.. (tolongla pecaye.. aku tetengok !.. ulang soghe.. tetengok !!) ketiok Jessica. Adeihhh.. punye la lebat bulu ketioknye.. bulih dibuat ghambut palsu ! Gelinye aku usoh labun la kome.. Mau muntoh hijo mun aku tughutkan ati.. Sudohnye kome.. tengoh haghi tu.. aku ilang seleghe[selera] makan.. Sampei hatimu Jessica... 

21 ulasan:

Queenie berkata...

har har har....

jessica memang baiklah tu...
jangan dik mad taktau yg dia buleh tau baper banyok air lior yg dah dik mad telan...

dek kebaikannya tu lah maka ditayangnya 'mud-guard'nya depan dik mad...jessica tu taknok dik mad kembong air lior...

huarharhar...dik mad gatei ghupenyer weiii!!

~SaL IjOu~ berkata...

ahakhak..adus..hancus..~ =p

intan.maisarah berkata...

laki ke pompan jesica ni?

tajnur berkata...

Assalamualaikum wbt
Isyy yob mad, munkalo ada teman bersama2 mike haguih le gamok2nye macam cerita `labu-labi` le kite! Yeman ni pun bukannya buleh ade oghang lebih daghi teman, mole le datang `jaki`nya. Oghang macam Jessica berseket pendek tu, nyemedang juga teman nengok dimane2 lebih2 lagi munkalo kat jalanraya lori hantu tengah reising (lumba) dgn mesedis, lekeih2 teman pedegheh peghambat nak nengok. Ate bukanle nengok lori ato kete mesedis tu, tak heghan teman, nak buat apa pun tapi sure seket teghangkat punya...
p/s Kali pertama nengok ade ke mapap nye kot! (yang ni je sah tak betoi, teman mengarut)

missSenget berkata...

cubit incek mad..

amboi2 cik mad..

masa type ni pn mesti x dahaga awal2..

tapi bila smpai part bulu ketiak tu, terus dahaga terus ek..??
:P

Queenie berkata...

err dik mat..

jam kamu tu betoi ker?
lain pesen jer nombolnya...
skarang jam akak dah 12.37 tgh
kamu?

takkan jam pon demam sama?

CintaZulaikha berkata...

hakhakhakhakhak, tak terkatalah..sila adiahkan dy pencukur hokey..

delarocha berkata...

jessica yang gagal..ahakss

diana berkata...

sebab tu dia pakai minyak wang banyak2..
rupanya dia sayang kat bulu ketiak dia..
muahahaha

Queenie berkata...

tengok tu dik Mad,

akak hantar komen jam 12.37 tgh
tp jam kamu dah kul 8.38pm...

mana satu yg betoi ni dik?

~SaL IjOu~ berkata...

ahah..mekasih tulis komen pepanjang..suke! suke!~ ^^

Jurnal Murahan berkata...

kahkahkah

hakupun penah kene yeop, mase amoi cun gile tengah begayut dekat public phone

terus gelap mase depan aku yeop

eMMe berkata...

hahahaha...tang muka, cutting baik, manja2 bagai, tang keti bersemak samun la pulak, potong stim la kamu ni Jesica, aduiiiii.... yop! mmg terlepas gelak sedebuk! hahahahha!

Abang Jonni berkata...

kehkehkehkeh... sampai tak selera makan... dahsyat tuuuu...

Aku Dan Teksi berkata...

Ending cita ni lawak la pulak,
sampai tak lalu makan

a.samad jaafar berkata...

Tajnur...
cer usoh mike jaki menjaki..moh le kite bemadu hahaha...

eita berkata...

sian jessica....malu dia

amirah berkata...

jessica oh jessica

Fiqas berkata...

dia dah tau la yob asyik duk kerling kat dia.. ha dia pun rasa dah nak kerling sangat kan, elok la bg tengok semua... heheheh

Encik MamaT berkata...

hehehe... seksi kot kalo mcm tu.. haha

Cikya berkata...

muntah hijau cikmad nampak ketiak orang....

jimat duit lunch sebab takdakk selera.. :D