Seribu Penghargaan Buat Mereka Yang Sudi...

BLOG ENTRI RENCAM DARIPADA AKU... JEMPUT KE SANA YE..

Sabtu, 28 Mei 2011

tutup lampu..!!

kesihatan aku terganggu lagi.. dan lagi..
doktor nasihatkan aku supaya rehat..
rehat dalam erti kata yang sebenar2nya..
jangan itu jangan ini..
puas tadah telinga woo..
"you perlu rehat sepenuhnya !!.."
dan yang paling buat aku ternganga..
"you rehat.. termasuk mengadap komputer !!.."
"radiasi komputer pasti melambatkan proses pemulihan you..
malah you akan bertambah sakit !"..
iye ke..??....
Adeiiihhhh....

kepada teman2 yg setia..
nampaknya kali ini aku memang kena dengar kata doktor
doktor tu kawan baik aku jugak..
dia ikhlas nak aku kembali sihat seperti dulu..
terkejut betul dia bila tahu aku kembali bermain badminton
berjongging keliling stadium
padahal baru lebih kurang sebulan menjalani pembedahan
akibatnya...
aku jatuh pengsan...!!! 
Nahh.. padan muka aku..

Izinkan aku berehat sementara waktu..
mungkin dalam seminggu.. mana boleh lama2 !!
aku tak kan lupakan kalian.. 
juga buat rakan yang baru.. 
nanti kalian akan aku santuni juga..
sehingga 'bertemu' lagi..
sambutlah salam ku di angin lalu.. 
erk !!!  ...hihihihi...

Bye komeee.. Doakan aku cepat pulih.. errr seperti dulu (???)

24 ulasan:

eita berkata...

semoga cepat sembuh...
:)

k a k L a m p berkata...

heyyy kesihatan itu perlu.. g la berehat amik cuti.. tenangkan diri sambil minum kopi.. coolll

Abang Jonni berkata...

rehat bro... kesihatan lagi penting...

Mohd Ridhuan berkata...

semoga cepat sembuh...
Insyaallah...
jaga kesihatan baik2...

Insan Marhaen berkata...

hidup ni macam kita menulis ayat juga. ada tanda koma dan tanda noktah. hargailah tanda koma tu.

bukan senang nak dapat berihat-rihat di katil...

Sharouk berkata...

Yop gi rehat tau.

eMMe berkata...

yop, selamat berehat,
moga kembali pulih seperti dahulu...InsyaAllah yop! pas ni nnt leh kembali berblog...yong di sini pun takkan lupe yop~
ziarah yop online je, nak live tak tahu le yop bile nye...saya sampaikan doa di angin lalu utk yop n famili....

Fiqas berkata...

salam yob, semoga cepat sembuh..
rehat sementara masih punya waktu utk berehat..
:)

Ayen... berkata...

hehehe....dengarlaa nasihat doktor,rehat dulu dan letak laptop dalam almari buat sementare waktu ni,kuikuikui...

tajnur berkata...

Assalamualaikum wbt
MasyaAllah! Semua yang berlaku adalah didalam genggaman Allah SWT. Bersabarlah menempuhi perjalanan hidup ini.
Ate kalo udoh dokto ngatekan idok bulih gunekan laptop, tu udoh kighe ghedat betoi sebabnye laptop ni jenih ELF (Extremely Low Frequency kate oghang leghah teman). Tentunye same dgn handphone, wireless modem, pengering rambut, TV, ketuhar dapur dan pelbagai jenis gelombang yg byk simpang siur sekel;iling kite. Tapi teman yg naif ni terpikio pulak, pasei ape le kene `tutup lampu`? Setau teman le, bezanye lampu stadium dgn lampu ghomah bile nak eksersaih waktu malam, satunye mesti bukak, satu lagi mesti tutup! Gamaknye le...

missSenget berkata...

moga cepat sembuh..

jangan lupakan kami di sini.. :)

POHPALEH BURGER berkata...

awok ni degil benor ler... baru sebulan dh buat xtvt berat... aiyaa.. takpe.. semoga cepat sembuh bro.. kasi rehat cukup2...

MOH KEMBARA berkata...

Assalamualaikum Yob Mad, dengor cakap doketor tuh...rehat totally...semoga cepat sembuh ya! Fusjee, jaga Yob ni bebaik!

amirah berkata...

insyaAllah, moga sehat mcm dulu..ape pun ikut jela kata doktor..kena rehat betoi2

diana berkata...

cepat sembuh ya..
jangan pulak kami yang sakit sebab tak baca entry2 kamu..
hahhaah

D_08 berkata...

Assalamulaikum CHor...
atee.....cube le dengo cakap doktor tu.....cube jangan dibuat nohen je cakap dokter tu....biot betoi le oghang tue ni...udah..udah...pegi le beghehat...

Encik MamaT berkata...

sori samad lama tak ziarah.. bila masuk sini ada berita kurang baik.. semoga cepat sembuh samad....

Aku Dan Teksi berkata...

Amalkan minum madu,insaallah

jaguh88 berkata...

Panas Berapi !! Meletop-Letop... Bakal Meledak Tak Lama Lagi !!
Pendapatan Pasif (Tanpa Menaja) RM 9837 Setiap Bulan !!

http://sway2u.blogspot.com
012-571 2456

Mohamadazhan hjDesa berkata...

salam, moga kembali sihat ya =)

pertama kali singgah dari belog enmamat!

ckLah berkata...

Beristirahatlah...

Ummi Hanie berkata...

salam yeop ,

mike sakit ape sebenornye ni ? maap le teman ketinggalan sikit ... tp tu lah..ngadap komputer pun melambatkn proses pemulihan yer...

jurnal murahan berkata...

rehat yeop rehat



bosan pulak yeop mad takde. ceist!


.

makdara TERdiva berkata...

selamat berehat geng! semoga kesihatan semakin bertambah baik