Seribu Penghargaan Buat Mereka Yang Sudi...

BLOG ENTRI RENCAM DARIPADA AKU... JEMPUT KE SANA YE..

Khamis, 7 Oktober 2010

????????....

Haghi yang penat yaamat-amat... nok lughuihkan due jaghi nok buat tande peace pun idok jadi nih... mane2 entri kome yg sempat teman komen, teman komen le.. sebagei bukti teman 'ada' lagi.. Yang lain teman komen esok je la yak.. Nampok bedeghet-deghet tu.. Ceghite baghu ? Ngabokan teman penat ni le ceghite baghunye... hihihi.. Lagi satu...nok ngabo lagi.. teman penat... . Siang tadi mcm ade bende yang nok kongsi deme kome.. Tapi ni ilang mane ntoh... 
Errrrr..... Mamak !!!..Kopi Jande satuuu.... 

3 ulasan:

DKosongLapan berkata...

rehat dulu CHor......
kang penat2 berblog juge.....
idea pun takde nak datang....
dahhh...dahhh pegi rehat duluu....
errr...kopi jande due.....
bukan nak menggode....
tapi nak berniagee.....hehehe

eMMe berkata...

Kopi Janda? wah! layanzzz....

tinuj berkata...

Yop mat,

Teman dapat bayangkan terjelepek beno mike tu. Gamak teman bila dah ngumbankan dighi ataih katei, denye kat sebelah nguih kaki mike haghan pun tidak. Itu bayangan teman entah sebaliknye pulak....